Trendrapport

Nøytrale jordfarger

Fra catwalkene til Kanye – sand, karamell og andre jordfarger er populære. Vi viser deg hvordan du kan bruke denne lett anvendelige trenden som ikke ser ut til å bli mindre populær
 

I 2015 gjorde Kanye West sitt inntog på motescenen med en fargepalett i duse, nøytrale farger. Hans svært ettertraktede Yeezy-kolleksjon har siden tatt moteverdenen med storm og startet en trend med jordfarger som ikke ser ut til å avta med det første.

Det er utrolig enkelt å bruke den også. Velg grunnleggende plagg som en sweatshirt med rund hals og joggebukse i blek hudfarge, støvete rosa, brunt med røde undertoner, utvasket grønt eller blek lilla. Med dette er du godt i gang med å mestre trenden.

Selv om Kanyes påvirkning er helt tydelig, var jordfarger allerede et populært innslag å se på menn på catwalken. Inspirert av den nylige oppblomstringen av 1970-tallsstil har alle fra Topman Design til Burberry og Coach etablert seg ved hjelp av jordfarger.

Og hva er de viktigste plaggene? Alt som er uformelt. Fra hettegensere til gensere med rund hals og lange t-skjorter og til og med praktiske bomberjakker – nesten alt ser bra ut i nøytrale farger. Selv om ytterplagg i jordfarger er et mye tydeligere stiluttrykk, bør du begynne med en t-skjorte hvis du er i tvil. Og når du føler deg mer komfortabel, kan du bruke den under en genser i en lignende farge.

Hvilke måter kan du bruke den på? Begynn med plaggene som du vet passer for deg, og prøv dem i en annen farge. Hvis du liker en genser med rundt hals, men allerede har 50 forskjellige nyanser av grått i garderoben din, kan du prøve en med jordfarget eller olivenfarget. . De som ønsker et tøffere uttrykk, bør velge et slitt plagg med rifter eller hull for å gjøre trenden en smule rebelsk. For å unngå å se sjuskete ut bør du kun bruke ett slitt plagg og sørge for at resten av antrekket er minimalistisk.

Stjel stilen