Season Essentials

NBA: Seks signatursneakers

Se de beste signaturskoene fra noen av de største spillerne som har kastet glans over NBA-parketten.

NBA-parketten er dagens kamparena, hvor moderne gladiatorer kjemper om å vinne publikums gunst. Hva skiller de moderne utfordrerne fra hverandre? Er det talent? Er det besluttsomhet? Eller er det ... skoene?

Fear the Beard

Harden B/E fra adidas er et samarbeid som ble lansert av den tyske sportsgiganten og shooting guard i Houston Rockets, James Harden, også kjent som The Beard. Skoene er laget av en slitesterk mesh og førsteklasses polert lær som er preget med initialene til «El Chapo». Den gjennomskinnelige yttersålen av gummi gir godt grep, mens BOUNCE-mellomsålen sørger for eksepsjonell demping og komfort. adidas Harden B/E har den perfekte balansen mellom støtdemping og godt fotfeste. Du bør alltid frykte The Beard.

Ekte kriger

Stephen Curry, også kjent som Chef Curry, leverer sterkt på banen med signaturskoen fra Under Armour. Under Armour Curry 3.5, også kjent som 3ZERO, er en lett og responsiv sko. Overdelen er konstruert av pustende og slitesterk mesh. Den største fordelen ved å bruke disse skoene på banen, er at man får et sikkert fotfeste, og dempningen rundt hælen som gir komfort og stabilitet. Mellomsålen med dobbel tetthet kombinerer Micro-G- og Charged UA-teknologier for å gi fast, men eksplosiv demping. Bruken av en innovativ ankelstropp reduserer sjansene for å vrikke ankelen under kampen, mens det forbedrede grepet gir bedre fotfeste på banen, både inne og ute.

The Mamba

Nike Kobe Mamba Instinct er kanskje den signatursilhuetten som er estetisk mest fin. Kobe hentet inspirasjon fra europeiske fotballsko da han designet signaturskoene sine, da han så de mange likhetene mellom hvordan fotballspillere og basketspillere beveger seg. Han ignorerte alle regler for hvordan man lager en typisk basketsko, og konstruerte en lett og lav silhuett spesifikt for banen. «Vær så god.»

Legenden

Black Cat hevet signatursko til et helt nytt nivå med varemerket Jordan. Han klarte til og med å fjerne logoen fra merket som han opprinnelig signerte for, og erstattet den med sitt eget «Wings»-emblem. Hvis Chicago Bulls tidligere shooting guard fortsatt spilte, ville han sannsynligvis ikke bare toppe scooringslistene, men han ville ha gjort det i et par Jordan Ultra Fly 2. Overdelen er laget av et vevet materiale som gir uovertruffen komfort og forsterket TPU. Dempeputen for forfoten og hælen leveres av Zoom Air, mens den overordnede silhuetten hyller Tinker Hatfields legendariske Nike Jordan XVs. Den spesielle pløsen? Denne ble inspirert av Michael Jordans faktiske tunge. La skoene tale for seg selv!

Slim Reaper

Kevin Durant, ofte kalt «den snilleste gutten i NBA», har en sterk signatursko med en solid silhuett. Den er faktisk så bra at Mr. Streetwear, også kjent som Ronnie Fieg, nylig lanserte to svært populære samarbeid som spiller på dette ikoniske paret. De kontrasterende store svisjene og KD-initialene på pløsen og sålen gir estetikken et personlig preg. Overdelen er laget av lett mesh og yttersålen konstruert av et vevet fiskebensmønster, som gjør følelsen og grepet egnet for både innendørs- og utendørsbaner.

Bow Down

Da Nike skulle designe en signatursko for en all-rounder som King Lebron James, måtte de hente viktige elementer fra forskjellige sko for å skape den perfekte silhuetten. Nike Lebron Soldier XI har fire store stropper for å gi en god passform, mens konstruksjonen er laget av lette materialer som er reaktive på banen. Vi elsker den hvite silhuetten, men nå er det den nye helsvarte gummisålen som tiltrekker seg vår oppmerksomhet.