Season Essentials

Kjør hardt!

Vi presenterer et utvalg av de beste sneakers når du skal kickstarte 2018.

Hvis ikke du allerede har meldt deg inn på et treningssenter, vil du sikkert gjøre det i nærmeste fremtid. Hvorfor det? Fordi det liksom er det du skal gjøre i januar og fordi den første måneden i året ofte er preget av dårlig samvittighet og selvforakt etter julens og nyttårets feiringer. «Nytt år, ny meg», sier du forhåpningsfullt til deg selv når du står fremfor speilet på badet. Og det er neppe noe bedre sted å starte denne forandringen enn på treningssenteret.

For å forhindre at motivasjonen forsvinner før måneden er over, har vi samlet markedets aller beste sneakers på ett brett slik at du kan snike deg under radaren og ikke fremstå som en uinnvidd nybegynner.

adidas Alphabounce

Det første du bør gjøre er å kvitte deg med alle giftstoffene i kroppen. Det gjør du ved å løpe. Den rødglødende adidas Alphabounce er en allsidig sportssko med sømløs, sokkelignende konstruksjon. Det utenpåliggende mesh-materialet tilpasser seg fotens naturlige form, mens sålen med BOUNCE-teknologi, som er en av adidas’ mest vellykkede innovasjoner de seneste årene, sikrer responderende og fleksibel demping for de første tunge løpeturene.

Under Armour Architec 3DI

Under Armour Architec 3DI er en videreutvikling av den første 3D-printede treningsskoen fra det fremadstormende amerikanske merket. Den futuristiske hælstrukturen og den fremre stroppen gjør at skoen sitter som støpt og har god stabilitet. De innlagte gummiputene gir ekstra holdbarhet og grep når du trenger det som mest.

Reebok Boxing Boot

Få stresset ut av kroppen, og ta det ut på boksesekken. De svarte og røde boksestøvlene fra Reebok burde absolutt være en god hjelp – de fungerer i hvert all utmerket for Floyd «Money» Mayweather. Den høye silhuetten med ankelstropp og syntetisk overdel gir svært god slitestyrke. Mesh-materialet puster og holder føttene tørre slik at du kan fokusere på det som virkelig teller. Å BOKSE!

MSGM-sandaler

Det er midt i uken og på tide å hente nye krefter med et besøk i badstuen. Disse flotte badesandalene fra MSGM passer perfekt i gymbaggen. Du må lade opp med litt positiv energi for ukens siste arbeidsdag. Skal du se fin ut, må du begynne på innsiden.

Nike VaporMax

Gjør deg klar til å gi alt før helgen i en av Travis Scotts favorittsko akkurat nå: NIKE Air VaporMax. Med et nytt dempesystem gir VaporMax en lett og dempende følelse i hvert skritt. Overdelens flyknit-material sørger for at skoen sitter elegant og perfekt på foten. Avhengig av hva du har som personlig mål, kan du bruke disse skoene til å trene, løpe eller til og med danse. Med denne klassiske hvite og grå fargekombinasjonen vil du vekke oppmerksomhet blant OG sneakerfans på treningssenteret. Den er en hyllest til Nike Air Max 95 «neon» som ble introdusert for mer enn 20 siden. Én uke er gått … bare, øhm, 51 igjen.