Season Essentials

Ferie-kicks

Tre par sneakers som er perfekte for sydenferien.

Vinteren har vært lang og kald i år. Og mens vi kjemper oss gjennom minusgrader og snø eller regn og vind på vei til jobben, kan vi ikke unngå å drømme oss bort til et varmere sted. Men i stedet for å sende misunnelige tanker til de som bor på sørligere breddegrader, hvorfor ikke hoppe på et charterfly og reise av gårde og nyte litt av den ettertraktede vintersolen?

Sneakers i skinn er absolutt det fottøyet du trenger når du setter kursen mot varmere strøk. Det er ingenting som fremkaller sommerfølelsen som et par gummisåler under skoene. Skal du ha en sko med historisk sus, hvorfor ikke gå for den ikoniske adidas Spezial? Denne ikoniske silhuetten – som ofte forveksles med modellen Gazelle – ble opprinnelig lansert i 1979 som en robust performance-sko som ble flittig brukt på håndballbanene i Tyskland, Nederland og her hjemme hos oss. Den fikk raskt fotfeste som en fritidssko, og fikk en svoren tilhengerskare blant fotballfans som gikk på jakt etter nye fargekombinasjoner da favorittlaget spilte bortekamp i Europa.

Skal det bli noe fart på den lokale basketballbanen, kreves det at du har litt edge. Heldigvis har vi det du trenger i form av Nike Jordan Super.Fly 2017 Low. Den lave basketskoen Nike React med sin nyeste ultraresponderende og støtdempende teknologi, gjør at du kan spille hardere og hoppe høyere. Den kraftige gummisålen og snøresystemet Flight Web sikrer at skoen sitter fast og komfortabelt, og gjør den til den perfekte feriesneakers for dem som synes at den beste måten å slappe av på er å være aktiv.

For de som liker et slag golf på sydenferien, er en hybrid-golfsko tingen. Da kan du snike av gårde til golfbanen når sjansen byr seg. Puma Ignite Spikeless Sport er en moderne variant av den klassiske golfskoen. Ved å erstatte piggene med ny teknologi som sikrer akkurat like godt grep på en tørr bane som den tradisjonelle golfskoen med myke pigger, gir Puma Ignite Spikeless Sport en hel ny allsidighet. Så enten du slår en drive fra greenen eller nipper til en cocktail på en solseng, vil du alltid være beredt med disse joggeskoene fra det tyske merket. Man kan gjerne si at disse skoene introduserer golfsporten til helt nye grupper.