Editor's Cut

Red Red Wine

Tilfør dybde til en monokrom stil med de nyeste vinrøde Dr. Martens-støvlene.

Alle husker sine første Dr. Martens. Den luftpolstrede sålen og minimalistiske silhuetten regnes som en designklassiker, mye takket være støvlenes popularitet i en rekke britiske subkulturer. For vår kollega Mikael Jack var det de originale sorte støvlene, komplett med åtte hull og gule sømmer, som vekket hans begeistring allerede på gymnaset. Mikael beviser at nostalgi fremdeles råder grunnen innenfor herreklær, og han forblir lojal mot de klassiske støvlene, og anser dem som en av de viktigste søylene i hans garderobe som fremhever hans grungy stil.

«Jeg har alltid ønsket meg disse vinrøde Dr. Martens-støvlene. De er perfekte for høsten og vinteren, og gir et diskré hint av farge i min ellers svart-hvite garderobe.» Mikael, Senior Campaign Editor

Ved å kombinerer støvlene med løstsittende strikkeklær og skinny jeans, fremkaller Mikael en look med Kurt Cobain-energi. De vinrøde støvlene og solbrillene tilføyer en raffinert touch, og løfter stilen hans til en mer moderne, leken estetikk.