Editor's Cut

Helhvitt?

Vår kollega Felix velger ensfarget hvitt for å skape en estetikk klar for gaten, med et anstrøk av eleganse.

Samtidig som ensfargede antrekk fra topp til tå fortsetter å dominere herremoten, viser vår Social Media Manager, Felix Gärtner, dekadensen ved en helhvit estetikk. Glamouren ved dette ensfargede antrekket skyldes ganske enkelt vanskeligheten med å holde disse hvite plaggene friske og fine. Dette er en look som grime-artist Skepta først anla på de skitne gatene i Nord-London før den eksklusive delen av moteverden fikk øynene opp for denne street-estetikken.

«Jeg liker å kle meg i lag på lag. Selv når jeg velger ensfarget fra topp til tå, føler jeg at antrekket får en touch av personlighet og formidler en historie.» Felix Gärtner, Social Media Manager

Felix har integrert mange av sesongens viktigste trender i denne altomfattende looken. Med en off-white genser fra Lacoste over en klassiske poloskjorte fra Ralph Lauren med den karakteristiske lengre ryggstykket skaper han en moderne estetikk ved hjelp av en lag-på-lag stil. Oppbrettede hvite jeans og et par rykende ferske Reebok-sko kompletterer denne dristige, hvitere-enn-hvitt-komposisjonen.