Editor's Cut

Gi deg selv mer plass

Bukser med vide ben er et must i garderoben denne sesongen.

Skinny fit føles så 2017. Nå er det mer romslige snitt som gjelder – både på catwalken og gaten. De vide bena er et evolusjonært skritt bort fra de trange buksene vi så på begynnelsen av 2000-tallet. Men det er ikke nødvendig å bli helt Slim Shady heller, rette ben kan være en god start.

«Jeg liker skreddersydde bukser med vide ben fordi de lett kan brukes sammen med et par sneakers. De forsterker min personlige estetikk, som kombinerer klassiske plagg med en sporty touch.» – Konrad Filipczuk, Direct Marketing Manager

Gjør som vår kollega Konrad Filipczuk, og velg et par ankellange bukser i svart for en elegant og moderne estetikk. For å balansere det ekstra materialet nedentil, skal tilbehøret være enkelt og ensfarget. Kombiner med en frisk, hvit skjorte sammen med en svart college-jakke eller cardigan for et supertrendy outfit. Konrad avrunder looken med en topplue og hvite sneakers for å sette et street-preg på stilen.

Bukser med vide ben er ikke noe nytt i motebildet, men hvis du velger en videre silhuett, viser det at du har selvtillit og tar et skritt mot en mer allsidig, ny og friskere stil i klesveien.