Style meg

Jeans à la parisienne

Selv ostylem jeans opprinnelig kommer fra USA, er de like fransk-chic som uttrykket “Je ne sais quoi”. Vi presenterer tre stilikoner og avslører hvordan den Paris-inspirerte jeanslooken fungerer.
Emmanuelle Alt / © Pierre Suu/Getty Images
Emmanuelle Alt / © Pierre Suu/Getty Images
Jeans - Levi's® Line 8

Emmanuelle Alt & skinny jeans

Skinny jeans, marineblå blazer, midi heels: Stilformelen til Vogue-redaktøren er like enkel som den er elegant. Den franske kvinnen vet hva som gjelder og velger jeans i figurvennlige farger som svart og mørkeblått. «Hvis jeg ikke trives i det jeg har på meg, mister stilen sin effekt,» sier 50-åringen som en forklaring til hvorfor hun foretrekker det enkle. Typisk for Emmanuelle: detaljer som oppbrettede bukseben eller gullknapper på jakken utgjør det lille ekstra.

Jeans - ONLY
Jeanne Damas / © David M Benett/Dave Benett / Getty Images for Tory Burch
Jeanne Damas / © David M Benett/Dave Benett / Getty Images for Tory Burch

Jeanne Damas & ankelkorte jeans

“Rouje”-designeren er det beste beviset på at man ikke trenger ekstravagante silhuetter eller grelle mønstre for å bli lagt merke til. Tvert imot: “Basic”-garderoben hennes består av ankelkorte jeans i kombinasjon med en hvit silkebluse som gir et feminint inntrykk. De korte buksebena funker for alle, og gjør at våre yndlingssko – enten det er sock boots eller stilettoer – får 100 % oppmerksomhet. Høyhælte sko er et absolutt must-have. Typisk for Jeanne: Hun forlater aldri huset uten rød leppestift!

Caroline de Maigret / © Pierre Suu/Getty Images
Caroline de Maigret / © Pierre Suu/Getty Images
Jeans - Replay

Caroline de Maigret & boyfriend jeans

Hvordan kan stilen til modellen og forfatteren («How to be a Parisian») Caroline de Maigret beskrives? Rockstar meets gentlewoman! Hun elsker å leke med maskuline plagg – den såkalte boyfriend jeans har blitt hennes varemerke som hun gjerne kombinerer med ensfargede t-skjorter og statementplagg som en mønstret XL-kåpe eller en veske med rem. Om du ikke er like lang som de Maigret (1,79 m), kan du forlenge silhuetten ved å la buksebena henge over pumps med v-utringning. Typisk for Caroline: Rufsete hår og snøresko gjør hennes boyfriend style fullkommen.

Våre favoritter