Style meg

Vår stilguide til Valentinsdagen

Din bedre halvdel, beste venninne eller familie: Valentinsdagen tilhører dem vi er mest glad i. Her er tre forslag til outfits som gjør at du absolutt ikke vil sitte hjemme (alene) på alle hjerters dag.
  Skjortebluse fra Pinko
Street Style Florenz © Christian Vierig / Getty Images
Street Style Florenz © Christian Vierig / Getty Images 

1) Fordi maten smaker mye bedre når man spiser sammen.

Det trenger jo ikke nødvendigvis være den hippeste restauranten i byen med fusionretter med navn som er umulige å uttale. Den lille lokale bistroen gjør også jobben. En hvit bluse fungerer alltid, uansett hvor du skal. Den kan være både casual og et statement. Beviset på det, finner vi på gatene i Firenze, der man bruker den på avslappet og forførerisk vis, kneppet halvveis opp, sammen med jeans og sokkestøvletter. Og for å trollbinde partneren enda mer, må du ikke glemme rubinrøde lepper – kysseekte naturligvis.

Street Style Paris © Matthew Sperzel / Getty Images
Street Style Paris © Matthew Sperzel / Getty Images 
  Sneakers fra Converse

2) Fordi du oppdager nye sider ved deg selv når du finner på noe gøy.

Hvorfor ikke bruke Valentinsdagen til å prøve noe nytt? Den lille svarte lar vi altså hvile i klesskapet og prøver en ny look som er like så ukomplisert som daten: Trenings- eller joggebukser, sneakers og en statementfrakk som gjør deg klar for det meste. Til et besøk i trampolinehallen for eksempel. Her kan dere være barn igjen og hoppe rundt på kjempestore trampoliner. Latterkramper inngår i prisen.

  Maxikjole fra Polo Ralph Lauren
Street Style New York © Daniel Zuchnik / Getty Images
Street Style New York © Daniel Zuchnik / Getty Images 

3) Fordi de fineste øyeblikkene alltid er de som man deler med andre.

Og for alle som trenger en pause fra hele den rosenrøde sulamitten på Valentinsdagen: Ta med deg bestevenninnen, og a) reis på en spontan weekend-tur, b) skjem dere selv bort på spa eller c) gå på konsert og slå dere løs. Eller gjør alle tre alternativene etter hverandre. En lett strikkekjole hører avgjort med til dagen. Den er like komfortabel som en joggedress, og alt etter hva du ellers har på deg, kan den være rocka (med skinnjakke), ekstravagant (til fløyel) eller løs og ledig (til sneakers).

Det passer til