How to...?

Slik gir du vintergarderoben et boost

Overgangen mellom årstidene byr ofte på utfordringer når det gjelder valg av antrekk. Her er noen tips for hvordan du kan gi dine outfit litt vårlige vibber.
 
  Langermet topp fra J.CREW Skjørt fra NORR Topp fra Opening Ceremony

Bryt mønsteret

Mønstre som krasjer bryter alle tradisjonelle moteregler, men resultatet kan være slående. Begynn med kontrasterende plagg som et elegant blyantskjørt i hundetannsmønster og en høyhalset genser med lyseblå striper, og kompletter med en svart bustier-topp for å understreke mønsterbruddet. Som tilbehør velger du en miniveske, lyseblå tights og et par ultra-feminine mules. Snakk om å bryte mønsteret med stil!

  Kjole fra Finery London Bluse fra Polo Ralph Lauren Sneakers fra Joshua Sanders

Flower Power

Tapetmønstre er på vei tilbake denne våren. Tenk vår med vakre blomster og iøynefallende farger. Denne kjolen i blomstermønster fra Finery London kombinert med en lilla bluse fra Polo Ralph Lauren og en gressgrønn kåpe bringer tankene hen på vårblomstringen. Oransje sneakers fra Joshua Sanders befester den romantiske looken.

  Blazer fra 2nd Day Bukser fra 2nd Day Genser fra Twist & Tango

Tone på tone

Kombinere rosa og rød, sier du? Hvorfor ikke! Vær sterk, feminin og inspirerende i denne lette dressen fra 2nd Day i kombinasjon med en rød genser med vide ermer. Hvis du virkelig skal ta av i klesveien, kan du spe på med solbriller i cat eye-stil og toppe det hele med lilla lakkstøvletter. Mer «girlpower» kan det knapt bli.