Hot nå!

To Paris, With Love

Vil du vite hemmeligheten bak den parisiske stilen? Reis til disse fem områdene for å få stiltips.
Skjorte med krage fra Boss Orange
1

Tilkneppet i Saint-Germain-des-Prés

St. Germain des Pres har vært et populært sted for filosofer, malere og forfattere - f.eks. Hemingway, Sartre og Picasso - og er kjent for sine sjarmerende kaféer og sin hang til klassiske plagg fremfor trender. Denne skjorten med hvit krage fra Boss Orange er perfekt for en lag-på-lag look når du slentrer gjennom Luxembourghagen.

Ankelstøvletter fra Ted Baker
2

Få inspirasjon i Le Marais

I tillegg til den historiske Place des Vosges er Le Marais berømt for sine trange og snirklete middelaldergater, originale designerbutikker og et sydende natteliv. Det er her de velbeslåtte bor. Gå for et par ankelstøvlettene i lyse nyanser og gi deg selv en boost av feminin utstråling.

Jakke av syntetisk skinn fra Banana Republic
3

Slå deg løs i République og Oberkampf

Nattklubber, barer og hippe franske restauranter ligger på rekke og rad i Republique og Oberkampf. Denne jakken i syntetisk skinn fra Banana Republic er et kult valg, både for dag og natt. Bruk den sammen med jeans for en tur til Place de la République på dagtid, eller kombiner den med en cocktailkjole for en middag på La Marée Jeanne.

Håndveske Royal RepubliQ
4

Vær bohem på Montmartre

Montmartre domineres av den storslåtte Sacré Cœur-basilikaen, men hvis du ønsker å slippe de evinnelige turisthordene, bør du sette kursen for Abbesses, et nabostrøk rett ved siden av høyden. Her er det plenty med bruktbutikker og koselige kaféer så du vil føle deg helt hjemme i blomsterkjolen og denne håndvesken fra Royal RepubliQ.

Solbriller fra Dolce & Gabbana
5

Glitter og glamour på Champs-Élysées

I 8. arrondissement finner vi drømmeavenyen: Champs-Élysées. De "Elyseiske marker", som navnet betyr, er nettopp det: hjem til helter som Charles de Gaulle og butikker som Louis Vuitton. Hold deg inkognito, fra Place de la Concorde til Triumfbuen, i disse solbrillene fra Prada.