Hot nå!

Puddersnø

Det er skisesong. Velg destinasjon etter de fem plaggene vi anbefaler i skibakken.
  Skijakke fra Bench
1

Gstaad: 100 prosent glamour

Gstaad i Sveits har vært kjendisenes favorittsted i lang tid. Med denne lavendelfargede og vanntette skijakken fra Bench glir du rett inn. Den figurnære jakken med pustende fibrer holder deg varm uten å være klumpete. Legg på en dekorativ bise og ermer med tommelhull, så kan du bevege deg rundt i over 200 km skiløyper med stil og eleganse.

  Briller fra Oakley
2

Trysil: Bærekraftig turisme

Trysil regnes som et av Norges beste skisteder med mer enn 70 km herlige løyper for skiløpere og snowboardere på alle nivåer. Siden 2013 er Trysil sertifisert for bærekraftig turisme takket være sitt arbeid for å redusere miljøpåvirkningene. Disse Oakley-brillene – med HDO-teknologi for skarpere og klarere synsinntrykk – gir deg riktig stil i bakkene. De tilpasser seg enhver ansiktsform, er slitasjebestandige og skjermer øynene mot skadelige UV-stråler.

  Skibukser fra Brunotti
3

Lech: Avslappede vibber

Til tross for en liten invasjon av kongelige personer og kjendiser i A-klassen hver eneste vinter, har Lech i Østerrike beholdt sin upretensiøse atmosfære i over 600 år. Prinsesse Diana var en av stamgjestene. Så la deg inspirerer av den populære kongelige personligheten – som ofte brukte fargerikt skiutstyr – og prøv disse sjøgrønne skibuksene fra Brunotti. Glidelåsen med snøbeskyttelse og de teipede sømmene holder vannet unna.

  Hansker fra Roxy
4

Zugspitze: Adrenalinkick

Zugspitze er Tysklands høyeste fjell og kan by gjestene på noe av den beste snøen i landet. Folk i alle aldre kommer hit for å prøve Super G-løypen. Gjør deg klar for alle typer alpine utfordring med disse vannavstøtende og isolerte hanskene fra Roxy. De gir optimalt grep – når du skal rundt de trøblete svingene – og dessuten er de varme.

  Lue fra Zimtstern
5

Cortina: Mote – fremad marsj

Cortina er «Dolomittenes perle», først og fremst på grunn av sin tidløse sjarm. En kontinuerlig strøm av jetsettere oppsøker denne venetianske idyllen hvert år. Få en flott og sporty look i denne luen fra Zimtstern. Den fungerer perfekt i bakken og på Corso Italia, den hippe hovedgaten midt i byen.