Hot nå!

Gi med glede!

Å finne den perfekte gaven til familie og venner kan høres ut som en håpløs oppgave, men disse fem stilige og smarte gaveideene vil glede alle du har på julegavelisten din.
  Passholder og bagasjemerke fra DKNY
1

Til den glamorøse globetrotteren

Reise-accessories er alltid populære gaver. Enten din elskede skal til New York for å feire nyttår eller ønsker seg til varmere strøk, er det viktig å reise med stil. Med dette skarlagenrøde bagasjemerket i skinn fra DKNY, vil hun lett få øye på kofferten sin på bagasjebåndet. Og en elegant og matchende passholder sørger for at viktige dokumenter alltid er på plass. God tur!

  Ørevarmer / hodetelefoner fra UGG
2

Til musikkelskeren

Det trenger ikke å være vanskelig å holde seg varm og samtidig se moteriktig ut mens man hører på julesangene. Hun kommer til å elske disse ekstra behagelige ørevarmerne fra UGG med innebygde høyttalere. Takket være den håndfrie mikrofonen, trenger hun ikke en gang å ta av seg hanskene. Tross kulden og tune inn på din yndlingskanal!

  Yogamatte fra adidas Performance
3

Til treningsnarkomanen

Julen er en tid for å feire – og det er bare å innrømme det – og spise altfor mye deilig mat. Når det nye året kommer, tenker vi alle på en sunnere livsstil. Denne yogamatten med lekkert marmormønster fra adidas Performance gjør det lettere å holde nyttårsforsettene. Hold fokus – namaste!

  Klokke fra Skagen
4

For den urbane moteløven

Tiden før jul går alltid fort. Bare tenk på alle festene som står i kø. Hjelp henne å holde oversikten med dette uret fra det skandinaviske merket Skagen. Den gull- og sølvfargete klokkeremmen av metallmesh er trendy og klassisk på samme tid. Med andre ord – en tidløs gave!

  Rumpetaske fra MSGM
5

For trendsetteren

Skal du være leder, må du ta sjanser. Akkurat som DJ-en som ble designer – Massimo Giorgetti – og merket hans MSGM, som alltid står på motens barrikader. Denne supre rumpetasken er akkurat det du må ha som årstidens hippe trendsetter. Den er kul og gir god oversikt med alt på ett sted. Hold stilen når du er på farten!