Hot nå!

Nytt år, ny deg!

Spark i gang det nye året med disse fem stilfulle artiklene som hjelper deg å holde dine nyttårsforsetter.
  Øreringer Sabrina Dehoff
1

Vær dristig!

Det nye året er tiden for å starte på en ny frisk, med alt fra holdningen til looken. Accessories kan være et dristig motestatement til ethvert antrekk. Disse øreringene fra Sabrina Dehoff gir din look et løft med det samme. Kombiner dem med knallrøde eller rosa lepper for en enda mer slående fremtoning!

  Lommebok Liebeskind
2

Vær sparsommelig!

Blir du deppa av alle kredittkortregningene? Det er på tide å bli mer økonomisk. Kjøp smart og oppbevar det du sparer i denne lommeboken i rødt lær fra Liebeskind. Hvem vet? Kanskje du på slutten av året har spart nok til å slå deg løs med en drømmeferie på Bora Bora.

  Statement-t-skjorte By Malene Birger
3

Vær selvsikker!

Selvsikkerhet ruler! Dump alt gammelt skrot og vær alt du har lyst til dette året. Denne statement-t-skjorten fra By Malene Birger sier alt, og gult er en av sesongens mest trendy farger. Fremhev dine positive sider og nå dine mål!

  Skjerf Paul Smith
4

Vekk oppsikt!

Paul Smith er kjent for dristige, fargerike trykk og eksentriske mønstre. Omfavn denne «klassisk med en ny vri»-filosofien med dette polkaprikkede skjerfet.

  Nålestripet blazer Kiomi
5

Vær ambisiøs!

Det nye året kan også bety en ny jobb. Denne nålestripede blazeren er en del av en eksklusiv kapselkolleksjon fra Instagram-kurator @c__l__o for KIOMI, og har splitter i ermene og dobbeltspent appell. Fiff opp jobbgarderoben og opplev et jag av headhunters!