Stjel stilen

Penélope Cruz

Den spanske skjønnheten har holdt en lav profil de siste årene. Men når hun går ut av huset, sørger hun for å gjøre det med stil.
© Josiah Kamau /Getty Images
© Josiah Kamau /Getty Images

Helt siden hennes debut i Jamón Jamón i 1992 har verden hatt et godt øye til skuespilleren Penélope Cruz. Pedro Almodóvar sa en gang at hun kunne ha endret den seksuelle legningen hans. Uansett om hun bruker en gallakjole på Oscar-utdelingen eller en feminin kjole i Vicky Christina Barcelona, utstråler den spanske skjønnheten – som er gift med den latinamerikanske hjerteknuseren Javier Bardem – en naturlig sex-appell. Vi forstår godt hvorfor Almodóvar og andre har latt seg trollbinde av den Madrid-fødte skjønnheten i over to tiår.

Cruz sa en gang i et intervju med amerikanske Harper’s Bazaar at den perfekte dagen er å være på stranden med familien. Stilen hennes her er perfekt for nesten alle sommeranledninger, enten det er en dag ved sjøen eller en uformell middag med venner. Denne hvite kjolen med et diskré blomstermønster fremhever hennes former. Sandaler med kilehæl er perfekte å bevege seg rundt i. Med sorte solbriller og en shopperveske blir den avslappede stilen komplett.

Stjel stilen