Editor's Cut

Mamma Mia!

Latterliggjort i flere tiår, men nå er mom jeans tilbake!

Det har gått over 20 år siden vi så dem på Rachel i «Friends» og Brenda i «Beverly Hills 90210» som gjorde sitt beste for å få Dylans oppmerksomhet. I dag er ikke lenger mom jeans noen levning fra 1990-årene. Buksene med høy midje og lett smalnende ben kan ses overalt akkurat nå. Selv vår redaksjonsassistent Laura, som forresten ble født på 1990-tallet og dermed husker lite av glansdagene, har blitt forelsket i den behagelige og kledelige modellen.

«Da jeg kjøpte mitt første par mom jeans sa moren min at jeg lignet på henne. Buksene er så komfortable at jeg har dem i alle nyanser av blått.» – Laura, redaksjonsassistent

En kort topp er Lauras perfekte måte å matche Lee-buksene på når det er varmt i været, og vi bare elsker hvordan hun tar seg ut i vinterlooken med en genser halvveis ned i buksene over en Oxford-skjorte. Laura hever antrekket med et par fargesterke sko (den ankelkorte falden på buksene går bra sammen med nesten alle slags sko). Gå på jakt i mammas klesskap etter hennes klassiske jeans, eller sjekk ut forslagene våre hvis hun ikke tok vare på hele denimkolleksjonen fra 90-tallet!