True Originals

Vi presenterer Mica Arganaraz

Møt den argentinske modellen.
© Getty Images 

Naturlig, vakker og stilig – det er ikke vanskelig å forstå hvorfor navnet hennes er på alles lepper. Mellom opptakene på settet til julekampanjen vår i New York er Mica Arganaraz avslappet og ekte. Den unike stilen hennes – store krøller og et markert kjeveparti – er forfriskende nytt sammenlignet med mer stereotypiske modeller, og hennes sjarmerende, klassiske guttejente-stil er full av særpreg. Den verdensberømte rufsete frisyren med ekstra lang pannelugg gjør at hun skiller seg ut fra mengden, og dette har nå blitt signaturstilen til kule jenter over hele verden ved å oppmuntre de som har krøller, til å være naturlige og kun lufttørke håret.

 
Den unike stilen hennes – med store krøller og et markert kjeveparti – er forfriskende nytt sammenlignet med mer stereotypiske modeller

Det er tydelig at Mica Arganaraz ikke er redd for seg selv. Mica, som liker å reise og er aktiv på Instagram, har en avslappet tilnærming til livet med en god dose rocka holdning. På fritiden liker hun å vise frem sin kunstneriske side, ved å lytte til jazz, Bob Dylan og brasiliansk musikk, spille gitar og male.

Julen liker Mica å feire med en tradisjonell familiemiddag hjemme og en haug med gaver under treet. Hun liker gjerne å være litt corny i julehøytiden, og før jul har hun blant annet planer om å lytte til Wham og slappe av i en varm badstue. Den travle hverdagen hennes gjør at hun ikke har mye ledig tid, og hun innrømmer at hun gjør unna julehandelen i siste liten. Det er godt å vite at selv en stilsensasjon som Mica ikke er helt perfekt.

Micas look fra julekampanjen