Katalog

Populære filter
261 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

For at dine favorittsko fra Dr. Martens skal holde seg lengst mulig, er riktig behandling svært viktig. Det glatte skinnet som fottøyet er laget av kan fort bli tøft, men kan poleres blanke ved hjelp av skinnbalsam. Bare husk at det er lurt å fjerne flekker med en fuktig klut før du påfører skinnbalsamen. Bruk en myk klut eller svamp og påfør et tynt lag med skinnbalsamen på skoene. En skinnbalsam gir skinnet næring og pleie og holder det mykt og smidig. Deretter bør du benytte sprayimpregnering for å beskytte skoene mot vann og snø. Ønsker du en ekstra blank finish kan du avslutte prosessen med å polerere skoene med en nylonstrømpe.

Hva er Dr. Martens sko laget av?

Dr. Martens bruker kun materialer fra øverste hylle for å sørge for å gi deg gode å holdbare sko som er komfortable å gå med. Skomerket er spesielt kjent for sine snørestøvler som er laget av glatt, høykvalitativt skinn og er utstyrt med helt unike og svært slitesterke luftsåler. Skoenes overdeler og såler er varmeforseglet og er sydd sammen, i motsetning til mange andre sko-konstruksjoner der kun lim er tatt i bruk. Videre bør det nevnes at skoene er olje- og fett-resistente og byr på god slite- og sklisikkerhet.

Andre har også kjøpt

Hvordan style Dr. Martens?

Dr. Martens produserer sko som kan bli brukt av alle og enhver, uansett anledning. Enten du skal i bryllup eller plaske rundt i gjørma på festival, så finnes det alltid en modell som passer ditt behov. Deres ikoniske snørestøvler var en stor favoritt blant musikere på 90-tallet, men i dag er de å se på føttene til moteentusiaster verden over. Skoene er perfekte for hverdagsbruk og gjør seg like bra sammen med khaki bukser og en bomberjakke som til et par grå jeans, en ruteskjorte og en skinnjakke. Uansett hva du velger å kombinere dem med, så har disse støvlene akkurat den arbeiderklassestilen du trenger for å treffe godt trendmessig akkurat nå. Det britiske skomerket byr også på en rekke stilige sko til menn og gutter som egner seg til mer formelle omgivelser. Deres svarte, klassiske pensko i skinn vil komplementere enhver velsittende dress, men kan også med god hell pyntes ned med par chinos og en semsket jakke. Hold deg gjerne til plagg i klassiske farger som sort, navy og brun - disse fargene slår aldri feil! Slippers og snøresko i skinn til kvinner er et moteriktig og behagelig alternativ til høye hæler. Match dem til et par svarte skinny jeans og en svart oversized blazer for en kul, androgyn look eller kombiner dem med svarte strømpebukser, et svart A-formet skjørt og en turtleneck i en nøytral tone for et mer feminint uttrykk. Uavhengig av anledning, så har Dr. Martens akkurat de hippe og kule skoene som skal til for å antrekket til nye høyder på en uanstrengt måte.