Dame
Barn

Katalog fra Diadora Heritage

  • Størrelse
  • Merke
  • Pris
  • Overmateriale
1 produkter
|Sorter etter:

Helt siden begynnelsen av 80-tallet har Diadora vært til stede på de største øyeblikkene i sport og konkurranser. Det er derfor Diadora Heritage er her - for å feire de store sportsheltene og de store konkurransene, de store stjernene og de store seirene. Men det er ikke helt riktig - Diadora Heritage er for alle de små konkurransene også, alle de små seirene og de små, vennskapelige kampene som spilles og settes opp hver eneste dag, i alt fra bakgårder og gressplener i byen, til divisjonskamper på landet. Diadora Heritage legger seg på akkurat samme nivå som hovedmerket når det kommer til kvalitet og håndverk. Høye joggesko, sneakers eller vanlige lave joggesko - Diadora og Diadora Heritage vet akkurat hva de holder på med, nå som for 30 år siden.

Diadora Heritage - de største stjernenes favoritter, rett til deg

En nesten uendelig rekke med fotballhelter og sportsstjerner har hatt på seg Diadoras joggesko, fotballsko, sneakers og sportssko, og det ser ikke ut til å endre seg med det første heller. På Zalando.no finner du de aller tøffeste modellene fra Diadora Heritage kolleksjonen, og uansett om du husker dem fra dine yngre dager eller bare elsker vintage-looken som disse høykvalitets sportsskoene og høye joggeskoene tar med seg, så finnes det minst ett par for deg. Ta en titt på Diadora Heritage.serien fra dette ikoniske merket i dag - alle de beste modellene ligger klare for deg på Zalando.no! Ikke bare er de klare - vi sender dem rett hjem til deg også, så de er bare et par klikk unna, hverken mer eller mindre!

Ingen skjulte kostnader.

Gratis frakt!

Send varen i retur innen 30 dager og få kjøpet refundert. Retur er alltid gratis!

Spørsmål om trender, produkter eller handel hos Zalando? Ring vår kundeservice på 800 12 008 eller kontakt service@zalando.no

Andre interessante produkter

Cardigans

Skinnjakker

Slim Fit Jeans

Jerseykjoler

Chinos