Sko
Pumps
Høye hæler
Ballerinasko
Sandaler
Ankelstøvletter
Snøresko
Lave sko
Slip-ins & tresko
Boots
Sportssko
Tursko
Badesko
Tøfler
Skotilbehør
Dame

Sko fra Lacoste

Filter (1)
  • Størrelse
  • Merke
  • Pris
  • Farge
  • Hælform
  • Overmateriale
  • Fôr
  • Lukking
63 produkter
|Sorter:
Side 1 av 1

Kan en sportsko se smart ut? Selvfølgelig, men ikke en hvilken som helst sko, det må være et par Lacoste damesko! Når man snakker om krokodillemerket, snakker man om smak, eleganse og stil. Historien om Lacoste startet så og si i hendene til den legendariske tennisspilleren René Lacoste tilbake i 1923. Den gangen, som nå, ble det lagt stor vekt på verdiene som hele filosofien til merket bygger på, så som dyp autentisitet, fokus på ytelse og tidløs eleganse. Videre, ved å kikke på utvalget av kolleksjonene vil du snart oppdage hvor utrolig mange variasjoner du står foran: Her finner du damesko til en hvilken som helst anledning, til en hvilken som helst sinnstilstand og til en hvilken som helst situasjon. Lacoste damesko er alltid det perfekte valget!

Lacoste Damesko – eleganse og ytelse!

Til alle de romantiske øyeblikkene, som for eksempel de kveldene hvor du er omgitt av naturens lyder og den varme sommerbrisen stryker deg lett over kinnet ditt. La oss føre deg til det fjærlette og raffinerte ved et kjært dansende par. Du kan leve ut historien du alltid har drømt om, med massevis av magiske dansesko som dekker gulvet i et rom som til stadighet endrer seg! Hvis du ser etter løpeegenskaper, hvis det er det som får fart i deg så vit at Lacoste damesko er rene kjærligheten når det kommer til sport. Sett føttene dine i et par fantastiske joggesko, og du vil føle at du blir i stand til å møte en hvilken som helst utfordring uten å måtte gå på kompromiss med elegansen. Fra vintersko til sofistikerte sommersandaler, her på Zalando.no anbefaler vi deg å kikke igjennom katalogen vår og oppdage det neste par sko du kommer til å bruke.

Kostnadsfri frakt og retur hos Zalando.

Frakt er alltid gratis hos Zalando. Få varen tilsendt raskt og trygt!

Zalando tilbyr 30 dagers åpent kjøpt. Varene kan returneres gratis!

Spørsmål om trender, produkter eller handel hos Zalando? Ring vår kundeservice på 23 96 26 42 eller kontakt service@zalando.no

Sjekk ut

Støvletter

Pumps

Loafers