Klær
Kjoler
Hverdagskjoler
Festkjoler
Jerseykjoler
Etuikjoler
Strikkekjoler
Gensere & cardigans
Kåper
Overalls & jumpsuits
Undertøy
Strømper
Sportsklær
Badetøy

Helt siden merket ble grunnlagt og startet opp på 80-tallet har det bare gått en vei, nemlig oppover. Bokstavelig talt betyr navnet på dette fascinerende merket Tid for Kirsebær, eller Kirsebærtid, og bilder av sommer og sol og franske følelser fyller fantasien både av navnet og kjolene fra Le Temps Des Cerises. Særegen retrostil i jerseykjoler, strikkekjoler, sommerkjoler og fritidskjoler skaper en helt unik følelse. Kjolene fra Le Temps Des Cerises er laget med materialer i høyeste kvalitet, akkurat som man forventer fra fransk mote, og det betyr mye når man finner en man liker ekstra godt. Kjolene fra Le Temps Des Cerises er laget for å kunne brukes, om og om igjen, i alle slags anledninger og tilstelninger, eller bare til en shoppingtur eller ettermiddag med venner.

Kjoler fra Le Temps Des Cerises – kirsebærtid, når som helst

Selv om merket heter Kirsebærtid så trenger man ikke begrense kjolene fra Le Temps Des Cerises til en tid på året, eller en tid på døgnet for den saks skyld. Her finnes det modeller og stil for enhver anledning, og det er vanskelig å ikke fortape seg i vakre detaljer og snitt, rett fra Frankrike. På Zalando.no har vi samlet de beste kjolene fra Le Temps Des Cerises på ett eneste sted, sånn at du kan plukke ut dine favoritter i komforten hjemme hos deg selv. Klikk deg inn på kolleksjonen med kjoler fra Le Temps Des Cerises i dag, og du kommer ikke til å trenge å lete etter kjoler lenger – alt du trenger finnes rett her.

Kostnadsfri frakt, retur og kundeservice hos Zalando.

Frakt er alltid gratis hos Zalando. Få varen tilsendt raskt og trygt!

Zalando tilbyr 30 dagers åpent kjøpt. Varene kan returneres gratis!

Spørsmål om å bestille fra Zalando? Vårt team hjelper deg gjerne. Kontakt kunderservice på 23 96 26 42 eller service@zalando.no

Vi anbefaler

Sommerkjoler

Jerseykjoler

Cocktailkjoler

Strikkekjoler

Blusekjoler

'