Klær
Jakker
Lette jakker
Skinnjakker
Jeansjakker
Caper
Vester
Allværsjakker
Fleecejakker
Treningsjakker
Vinterjakker
Dunjakker
Kåper
Jeans
Undertøy
Strømper
Sportsklær
Badetøy
  • Størrelse
  • Merke
  • Pris
  • Overmateriale
1 produkter
|Sorter etter:

French Connection er et firma basert i Storbritannia. Det ble grunnlagt i 1972 av Stephen Marks, og har sitt hovedkvarter i London. French Connection, også kjent som FCUK, selger sine klær i egne butikker i Storbritannia, USA, og Canada, og gjennom franchise over hele verden. Firmaet er berømt for bruken av forkortelsen "fcuk" i sine reklamekampanjer tidlig på 2000-tallet. Forkortelsen skrives med små bokstaver, og siden det ligner på et banneord, ble det en stund stor oppstandelse omkring dette. French Connection utnyttet dette ved å lansere en stor kolleksjon t-skjorter med forskjellige uttrykk på, som for eksempel "fcuk fashion" og "hot as fcuk". Bloomingdale fjernet alle fcuk-produkter i sine butikker på grunn av dette, og i USA prøvde de å boikotte merket. Men oppstandelsen gikk fort over, og idag er French Connection et meget populært merke. Plaggene og tilbehøret deres er moteriktige og av topp kvalitet, slik at du garantert vil finne noe for enhver smak. French Connection tilbyr klær for kvinner og menn i alle aldre, og for enhver stil.

Kjøp flotte jakker fra French Connection hos Zalando

Zalando.no er opptatt av å tilby sine kunder den beste kvalitet, og vi gir deg derfor et utvalg av nydelige kåper og jakker fra French Connection. Kåpene er av ypperste kvalitet, og vil tilfredsstille alle når det kommer til snitt og kvalitet. De er moteriktige i både fasong og farger, og passer for kvinner i alle aldere. Trenger du tilbehør til din nye jakke fra French Connection, har vi alt du trenger her på Zalando.no. Hva med et stilig skjerf eller hva med et par klassiske pumps? Uansett hva slags ytterklær du er på jakt etter, har kolleksjonen til French Connection et stort utvalg av moteriktige herligheter her på Zalando.no.

Frakt, retur og kundeservice er gratis hos Zalando.

Bestill varer fra Zalando og få de levert kostnadsfritt. Frakt er alltid gratis!

Zalando tilbyr gratis retur. Send varen i retur innen 30 dager og få kjøpet refundert!

Vår kundeservice er her for å hjelpe deg. Ved spørsmål kan du kontakte oss gratis på 800 12 008, eller service@zalando.no

Andre interessante produkter

Strikkegensere

Bluser

Skinnskjørt

Strømpebukser

Ankelsandaler

Maxikjoler