Klær
Kjoler
Jeans
Bukser & shorts
Chinos
Stoffbukser
Shorts
Leggings
Overalls & jumpsuits
Skjørt
Undertøy
Strømper
Sportsklær
Badetøy
Klær

Bukser & shorts fra WeSC

Filter
  • Størrelse
  • Merke
  • Pris
  • Overmateriale
1 produkter
|Sorter etter:

WeSC er helt klart et klesmerke litt utenom det vanlig. Dette er street fashion, eller gatemote, og merket ble grunnlagt av Greger Hagelin i 1999. Mye av stilen er inspirert av skating, og noen av deres viktigste og mest populære plagg er basisplagg som T-skjorter, hettegensere og jeans. Men hvis du tar en titt på kolleksjonene fra WeSC vil du også finne en rekke andre plagg, og i dag finner du butikker og utsalgssteder i 24 land. Sortimentet fra WeSC har blitt svært populært, og en stor grunn til det er at de representerer et nytt segment i moteverden som ikke er fult så glamorøst som mye av det andre som er tilgjengelig. I tillegg er det mange, spesielt unge stilinspirerte, som kan identifisere seg med den skateinspirerte gatemoten de designer.

Bukser fra WeSC finner du her hos Zalando.

Kule klær du kan identifisere seg med, og som enkelt gjenspeiler en personlig stil finner du hos Zalando.no, nemlig blant buksene fra WeSC. Gatemote står sentral i designet, så dette er plagg som passer til alle anledninger - uansett. For å skape din egen, personlige stil kan du kikke deg rundt. Blant annet kan du finne søte slippers, kule hettegensere og praktiske allværsjakker for å fornye garderoben din med. Kolleksjonen fra WeSC er laget av stoffer i høy kvalitet som er behagelige, så her vil du finne minst ett nytt favorittplagg du kommer til å bli glad i. Ved siden av å være praktiske og behagelige er også buksene fra WeSC fine, moteriktige og ikke minst kule - og Zalando.no tilbyr deg et godt utvalg.

Vår service er alltid kostnadsfri. Frakt, retur og kundeservice er gratis og enkelt.

Få varene tilsendt kostnadsfritt. Frakt er alltid gratis hos Zalando.

Zalando tilbyr gratis retur. Send varen i retur innen 30 dager og få kjøpet refundert!

Vår kundeservice er her for å hjelpe deg. Ved spørsmål kan du kontakte oss gratis på 800 12 008, eller service@zalando.no

Andre har også kjøpt

Bluser

Håndvesker

Strikkejakker

Luer

Vinterjakker

Sneakers Lav