Superdry har butikker over hele verden, og har siden oppstarten i 2004 imponert moteelskere med sin lekende og grasiøse blanding av amerikansk vintage, japansk design og britisk søm. I damekolleksjonene finner du stilige bluser og tunikaer som lett kan fremheves som moderne og karakteristiske plagg, og som definitivt gir deg din egen, ekstraordinære stil. Det engelske merket med stadig voksende popularitet, får drahjelp av at kjendiser rett som det er dukker opp i kule klær fra Superdry. Om du vil sette preg på ditt uformelle arbeidsantrekk eller en tur på byen er fabelaktige bluser og tunikaer fra Superdry det helt rette for deg. De lager morsomme, moderne og alle tiders dameklær. Deriblant flotte overdeler som gir deg en helt unik stil!

Bluser og tunikaer med karakter får du fra Superdry - hos Zalando.

Vi på Zalando.no kan by på lekre og lekende bluser og tunikaer fra Superdry. Du finner amerikansk-inspirerte vintage modeller som gjør seg godt til supre jeans, som alltid er et godt valg. Eller du kan velge å kombinere din nye anskaffelse sammen med en annen type bukse om du heller foretrekker det, og som du finner her på våre smekkfulle nettsider Zalando.no. Det er ingen sak når du kan gjøre kleshandelen på nett, det er både praktisk, lett og gøy! Så sett deg ned i noen minutter og nyt vårt feiende flotte utvalg av både bluser og tunikaer fra Superdry, samt blendende vakre bukser i en mengde modeller, farger og størrelser.

Kostnadsfri frakt og retur hos Zalando.

Frakt er alltid gratis hos Zalando. Få varen tilsendt raskt og trygt!

Zalando refunderer kjøp ved retur innen 30 dager. Retur er alltid gratis!

Spørsmål om trender, produkter eller handel hos Zalando? Ring vår kundeservice på 800 12 008 eller kontakt service@zalando.no

Kjøpes ofte sammen med

Topper

Gummistøvler

Lette Jakker

Sneakers Høy

Jeansskjørt

Sweatshirts