accountaccountbagbagzalando logomenu
Grønt er skjønt

Den beste måten og freshe opp den grå og svarte vintergarderoben på, er å gå for sterke fargetoner. Et plissert midi-skjørt i smaragdgrønn går godt sammen med en solgul hoodie. Med sneakers og skinnjakke til, er vi klare for å ønske den nye sesongen velkommen.

ALLE PRODUKTER
Strikkedilla

Kombiner den med dressjakke og pumps eller bær den som den er på Casual Friday – den helstrikkede kjolen både forenkler og løfter din “workrobe”. De rosa puddernyansene gjør den perfekt som overgangskjole mellom vinter og vår.

ALLE PRODUKTER
Sporty møter klassisk

Den tre-stripete joggebuksen er tilbake som aldri før, men denne gangen i en hakket mer sofistikert utgave, noe som resten av antrekket sørger for. Kombiner den med en stripete skjorte (sofistikert) og trenchcoat (klassisk) som løfter ditt outfit til nye høyder.

ALLE PRODUKTER
Hands on

Den mentaliteten tar vi med oss ut i natten – med en gin & tonic i den ene hånden og statementvesken i den andre. Om ikke clutchen bryter isen, så gjør garantert vårt fargematchende outfit det.

ALLE PRODUKTER
Sirkulær

Ringer bærer vi både på fingrene og i ørene. Disse runde øreringene fra det italienske merket radà klarer mesterstykket å forvandle et hverdagsantrekk til en elegant look. Helst kombinerer vi dem med blå cropped jeans, silkebluse og sølvpumps.

ALLE PRODUKTER
Jana anbefaler

Jana, moteredaktør: «Så snart de første krokusene spirer, benytter jeg anledningen til å finne frem alt som er blomstermønstret. Doc Martens og bomberjakke bryter snill-pike-looken og er god å ha i overgangen mellom vinter og vår.»

ALLE PRODUKTER