accountaccountbagbagzalando logomenu

Coming Soon Cyber Monday

Rabattkode:

Cyber Monday 2019

Cyber Monday 2019 - årets shoppingdag på nett

Black Friday er dagen etter Thanksgiving i USA, og er blitt til en av de mest kjente handledagene i verden. Men, nå for tiden shopper vi mer og mer på nett, og da er det vel bare rett og rimelig at det er en egen dag for nettshopping også? Cyber Monday kommer rett etter Black Friday, og handler om gode tilbud på nett – det er et område vi allerede er eksperter på.

Oppdag fordelene du også

Cyber Monday dukket først opp i 2005, så det er kanskje ikke den eldste tradisjonen som finnes, men det har jo sine naturlige årsaker. Det var nemlig ikke så vanlig å shoppe online den gangen, og Cyber Monday ble funnet opp som en «showcase» for fordelene med nettopp netthandel. Det fungerer på nesten samme måte som Black Friday – det handler om ekstreme tilbud og de beste dealene på alt mellom himmel og jord. Og det har fungert – netthandel har eksplodert siden 2005, og en del av æren skal helt klart gå til Cyber Monday. Folk fikk øynene opp for netthandel i 2005, og siden den gang har vi egentlig ikke sett oss tilbake.

Cyber Monday med Zalando

Det er ingen hemmelighet at vi ser på oss selv som litt eksperter på mote på nett. Og siden vi er en av Norges største nettbutikker for alt som har med det som er stilig å gjøre, har vi selvsagt en masse tilbud til deg på Cyber Monday! Vi hjelper deg med å holde deg innenfor budsjettet ditt, selv når du plukker ut den kjolen, eller vesken, eller treningsplagget, for den saks skyld, som du tenkte at du egentlig ikke hadde råd til. Man kan si mye rart om amerikanske tradisjoner, men er det en som vi virkelig kan stille oss bak, så er det i alle fall Cyber Monday. Hvis du ikke har opplevd det før, så sjekk ut katalogen vår over tilbud til Cyber Monday – du kommer absolutt ikke til å se deg tilbake, du heller.