Finn drømmekjolen hos Coast 

Britiske Coast er mest kjent for sine elegante og fargerike kjoler, og er merket for deg som er glad i å pynte deg og ta deg godt ut. I sortimentet finner du også fine skjørt, bukser, pyntebluser og kule jumpsuits.  

Klesvalget som gir deg muligheten til å stråle  

Enten du skal i bryllup eller ut med jobben, finner du enkelt et elegant antrekk her. Prøv en maxikjole eller en lang aftenkjole for en stilig look. De er svært anvendelige og pakkes enkelt i bagen uansett om du skal ut og reise eller kle deg om etter jobb. 

Skal stilen være pyntet eller mer hverdagslig? Hvilken lengde og mønster bør du gå for? Hvis det er vanskelig å velge, kan det være greit å huske på hvilken anledning du skal kle deg for. For en tur på stranden og ut å spise etterpå er det sikre valget en lett strandkjole. Skal du derimot på ball eller gallamiddag kan du velge en fotsid maxikjole. 

Ikke noe å ha på deg? 

Ingen grunn til bekymring! Coast har alt du kan ønske deg, enten du trenger en hverdagskjole eller om du skal på firmafest. Velger du en kortermet maxikjole kan du ha et par strømpebukser under og toppe det hele med en blazer og et par ankelstøvletter for en trendy look. Hvis du er ute etter et hverdagsantrekk som vekker oppmerksomhet, kan du prøve et par høye hæler sammen med en jumpsuit. 

For en mer nedtonet og hverdagslig stil kan du velge en enklere halvlang kjole. Kle den opp eller ned med sko og annet tilbehør. Vi elsker de nydelige skjørtene med høyt kutt foran og skråning bakover, som viser frem bena på en flatterende måte. Smale i livet, og med detaljer som innsnitt og underkjole, er disse en hyllest til kvinnekroppen.