Baum und Pferdgarten

Baum und Pferdgarten er et dansk klesmerke som har vist seg som et stilsikkert og kreativt merke siden sin start. De spiller på mange kreative elementer, spennende materialer og farger. Designerne bak merket kommer stadig med nye kolleksjoner som imponerer.

Skandinavisk design med danske Baum und Pferdgarten

Dette merket ble etablert i motehovedstaden København i 1999 av Rikke Baumgarten og Helle Hestehave. Disse designerne skaper kreative kolleksjoner der de klarer å leke med farger, materialer og fasonger som gir et moderne og lekent uttrykk. De holder seg stadig på topp og er en sikker favoritt fra den moderne danske hovedstaden. Baum und Pferdgarten imponerer stadig! De leverer kolleksjoner for sommer, vår og høst, vinter. Så det er bare å følge med på utvalget mens kolleksjonene kommer i salg.

Baum und Pferdgarten for å løfte garderoben

Hvis du skal oppdatere garderoben, er det alltid lurt å velge ut noen statement-plagg som du kan bruke til mye forskjellig, men som alltid løfter antrekket ditt. Hos Baum und Pferdgarten finner du et stort utvalg av slike plagg. Gå for eksempel for et a-linje skjørt i gull - så er du festens midtpunkt uansett. Eller legg inn et par funky slengbukser i hverdagsgarderoben, perfekt til enten avslappet hverdagsstil eller kombinert med hæler og en lekker skjorte på jobb. Leter du etter mer klassiske plagg, finner du dette også fra de danske designerne. Kjoler, skjørt og bluser i klassiske fasonger og lekre materialer er perfekt for en fornyet garderobe.

Kjøpes ofte sammen med

Vi anbefaler

Snørestøvler

Pumps

Cocktailkjoler

Skinnskjørt