Filter

Undertøy

1,451 produkter

Barn i ulik alder krever ulikt undertøy. Og hva vi kler på barna under andre klær kommer an på anledning og årstid. De minste barna som bruker bleier trenger gjerne en body som sitter godt på og som holder seg på plass. Store flinke gutter fortjener tøffe truser eller underbukser lik den pappa har! Vi har et rikt utvalg av undertøy til barn i nettbutikken Zalando.no. Her finner du pyjamas og body i ull, deilige badekåper i bomull så vel som hele babybodyer med både armer og ben. Dette er gode kvalitets undertøy som gir barnet bevegelsfrihet! Velg blant flotte farger, søte mønstre og gode materialer. Dette er undertøy som barnet selv ville valgt!

Flotte og praktiske undertøy for barn – i nettbutikken Zalando.no

Hos oss finner du undertøy til barn fra mange kjente klesmerker. På lik linje med oss voksne så ønsker ikke barn å gå i ubekvemme klær, truser som strammer eller nattøy som klør! Velg undertøy til barnet fra nettbutikken Zalando.no. Da er du sikret kvalitet – i alle prisklasser. Bruk vår praktiske filterfunksjon og velg barnets alder og kjønn for enkelt finne frem til akkurat det du ser etter. Gå for søte og funksjonelle bodyer til de minste krabatene. Eller la den store jenten selv få velge seg en truse og kanskje den første BH’en? Det er ingen hemmelighet at foreldrenes stil og smak gjenspeiles i barnas klær. Velg det søte og uskyldige, det røffe og fargesterke. Eller har du mer sans for morsomme mønstre på barnets undertøy? Vi har samlet alt på et sted så det skal være enklere for deg å velge! Velkommen til oss!

Ingen skjulte kostnader.

Få varene tilsendt kostnadsfritt. Frakt er alltid gratis hos Zalando.

Send varen i retur innen 30 dager og få kjøpet refundert. Retur er alltid gratis!

Spørsmål om å bestille fra Zalando? Vårt team hjelper deg gjerne. Kontakt kunderservice på 23 96 26 42 eller service@zalando.no

Se også

Barnesko

Mor og Barn

Vinterstøvler Barn

Barnetøfler