Filter

Sokker & strømper

637 produkter

Sokker og strømpebukser for barn er unnværlige klesplagg. Enten de har på seg bukser, shorts, jeans, skjørt eller kjole, så vil små barneføtter alltid trenge et par sokker for å holde seg varme og behagelige i skoene. Jenter liker også å ha på seg strømpebukser, som er spesielt praktiske om høsten når været blir kaldere og dine døtre ønsker å fortsette å gå i deres flotte skjørt og kjoler. Sokker og strømper for barn kommer i alle slags forskjellige farger og design. Fra ensfargede sokker og strømpebukser i marineblått, grått eller svart, til mye mer friske og moro design som bruker en rekke funky farger og mønstre.

Sokker og strømpebusker for barn - for fabelaktige føtter!

Strømpebukser og sokker for barn er en nødvendighet, og kan også være en moro del av ditt barns stil. Dette er grunnen til at Zalando nå tilbyr et fantastisk utvalg av sokker og strømpebukser for barn i topp kvalitet som du kan sjekke ut og kjøpe på nett. Som alltid hos Zalando er det fri og rask levering, så dine nye par barnesokker og strømpebukser vil bli levert på døren på et blunk. Prøv et par ullstrømpebukser med rosa prikker for barn med et jeansskjørt for en kjempesøt hverdagsstil, og et par stripete barnesokker med jeans og joggesko.

Frakt, retur og kundeservice er gratis hos Zalando.

Varene blir sendt raskt og kostnadsfritt fra Zalando. Frakt er alltid gratis!

Returner varen innen 30 dager og få kjøpet refundert. Retur er alltid gratis hos Zalando!

Spørsmål om å bestille fra Zalando? Vårt team hjelper deg gjerne. Kontakt kunderservice på 23 96 26 42 eller service@zalando.no

Kjøpes ofte sammen med

Barn Undertøy

Sokker og Strømper for Barn

Barn T Shirts

Snekkerbukse til Barn

Barn Nattøy