Fair Fashion

Bærekraftig mote for barn

Shop alle produkter

Sertifiseringer

GOTS

Zalandos økologiske bomull

Bærekraftig materiale

IVN-sertifisert naturskinn

GOTS

Zalandos økologiske bomull

Bærekraftig materiale

IVN-sertifisert naturskinn

GOTS

Global Organic Textile Standard er en standard for sertifisering av tekstiler som er laget av økologiske materialer. For å kunne merkes med GOTS-symbolet, må produktet inneholde minst 95 % økologiske fibre. Hele produksjonsprosessen må oppfylle strenge miljøvennlige og toksikologiske krav.
Shop utvalget

Sesongens must-haves

Style check
Se utvalget

Naturbarn

La kjærligheten til naturen og skogen skinne gjennom med sesongens trykk, mønstre og slogans som er inspirert av villmarken. Vi har valgt ut våre favoritter til dine små eventyrere.

Megan Hübner

Content Manager

Våre favorittmerker

Bærekraftige barneklær

Ønsker du at bærekraft og barnemote flyttes til et høyere nivå? Velkommen til en spennende verden av barneklær bestående av bærekraftige materialer – endelig kan du handle klær til barna dine med god samvittighet. I tillegg til å være fremstilt av bærekraftige materialer, er sortimentet fullt av søte design til både gutter og jenter. Du trenger på ingen måte å inngå et kompromiss på søte klær ved å velge bærekraftige barneklær. Kle barna dine fra topp til tå i bærekraftige materialer. Du finner alt til innerste lag som undertøy, bodyer, nattøy og sokker til alt til det ytterste laget som bukser, bluser og kjoler. Sko, luer og annet tilbehør er også tilgjengelig i bærekraftige modeller, og på denne måten kan du finne komplette antrekk fra vårt bærekraftige sortiment.

Gi barna dine det beste av bærekraftige barneklær

Det er mange grunner til å velge bærekraftig mote til de minste. Ved å velge bærekraftige materialer lar du barna dine gå med de beste materialene samtidig som du bidrar til å beskytte miljøet. Er du opptatt av bærekraft og økologi ellers i din hverdag, kan bærekraftig barnemote anses som en naturlig utvidelse av denne livsstilen. Bærekraftige klær dekker flere begrep. Noen produkter er fremstilt av en stor andel økologisk bomull, mens andre produkter har forskjellige bærekraftige sertifikater som EU Ecolabel eller Øko-Tex Standard 100. På hver enkelt produktside kan du finne informasjon om produktets bærekraftighet. Velkjente klesmerker fokuserer i økende grad mer på bærekraft og økologi, og du finner derfor et stort utvalg produkter i denne kategorien. Det betyr at du på ingen måte behøver å inngå kompromiss som gjær at du må velge bort design eller stil. Utforsk det spennende utvalget av barneklær i bærekraftige materialer, og gjør noe godt for både barnet ditt og miljøet.

Vis mindre