Katalog

Populære filter
1 034 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

På bare få tiår har skoprodusenten og motemerket Aldo ekspandert og tatt hele verden med storm. I dag teller Aldo over 1900 butikker på alle kontinenter over hele kloden. Mannen bak suksessen, kanadiske Aldo Bensadoun, etablerte selskapet i Montreal tilbake i 1972. Hans far solgte sko og hans bestefar var skomaker, dermed hadde Aldo det beste grunnlaget for å sette opp en skoforretning. Filosofien bak Aldo var å starte et selskap som forpliktet seg til å drive bedriften med respekt, integritet og kjærlighet. Dette er verdier som Aldo fremdeles følger. Aldo er for eksempel meget bevisst sitt etiske samfunnsansvar, og bruker derfor en rekke ressurser på å integrere miljøvennlige tiltak i produksjonen av de flotte skoene og tilbehøret deres.

Fantastiske sko til alle moteløver

Fokus på teknologisk nytenkning har ført til konstant innovasjon, som gjør at Aldo kan levere fantastiske sko i høy kvalitet til alle moteløver der ute. I det rike utvalget fra Aldo finner du ikke bare herlige støvletter, nydelige sko og stilige støvler; Aldo er nemlig også eksperter på alt mulig slags tilbehør. Strålende smykker og smarte vesker er å finne i vårt sortiment her på Zalando. Aldo har også massevis av stilige hatter, fine hårtilbehør og sjal. Her kan du sette sammen et helt antrekk basert på de kule produktene fra Aldo. Ta deg en titt og finn elementene som gjør din personlige stil perfekt.

ALDO: Sko og smykker for de stilbevisste

Smykker og sko fra ALDO passer perfekt for stilbevisste og kreative kvinner som synes at mote bør være gøy, samtidig som de elsker å fremheve sin egen, autentiske stil. Det tidløse og det klassiske blandes med vågale elementer når kolleksjonene designes, og resultatet er rett og slett slående vakkert og forfriskende på én og samme tid.

Tilbehør for deg som ikke er redd for å skille deg ut

Grunnleggeren av merkevaren var fast bestemt på at det gikk an å bygge opp en ny type bedrift som kunne tilby gode, men likevel morsomme og stilfulle produkter. Det holder å kaste et kjapt blikk over kolleksjonene for å se at han klarte dette med glans. Sko og tilbehør fra ALDO har et stilfullt design og vågale elementer som frister fashionistaer over hele verden.

Vi elsker å ha et variert utvalg av sko og smykker for hånden. Det gjør det så mye enklere å style antrekket. Dette merket har et stort og fristende utvalg, og du finner alt du måtte trenge for å skreddersy din personlige stil her – fra rocka vesker til sofistikerte pumps. 

Bruk tilbehør til å skape spennende detaljer i antrekket

Sko og smykker er nøkkelelementer i enhver garderobe, og selv små detaljer kan heve antrekket flere hakk. Du kan fornye looken din fullstendig bare ved å handle inn nye sko, ringer, øredobber, armbånd, smykker og vesker. Det skal ofte ikke mer til enn de rette øredobbene eller et par iøynefallende sko for at du skal bli fornøyd med stilen din.

Ikke vær redd for å eksperimentere med det nye tilbehøret ditt fra ALDO. Uventede kombinasjoner kan bli svært spennende, for eksempel ved å bruke flere smykker i ulike lengder. Det kan få selv den mest nøytrale hverdagskjolen til å bli glamorøs.