Filter1

2XU
Katalog

Dersom du er glad i å trene, enten det er snakk om styrketrening, løping eller andre treningsaktiviteter, finnes det mange gode grunner til at du bør trene i tights fra 2XU. Dette sportsmerket er først og fremst verdensledende når det kommer til produksjon av kompresjonsklær. Kontinuerlig testing av produktene i samarbeid med noen av verdens beste toppidrettsutøvere og forskningsinstitutter resulterer i de mest avanserte treningsklærne på markedet.

Hvorfor bruke 2XU kompresjonstights?

Kompresjonstightsene fra 2XU er designet med kraftige og fleksible materialer som skal gi raskere restitusjon og økt prestasjon samt forebygge skader. På den måten vil du få mer ut av hver eneste treningsøkt. Både før, i løpet av og etter trening har kompresjonstightsene vist seg å ha gode effekter, som blant annet; bedre blodsirkulasjonen, mer oksygentilførsel til musklene og redusert muskeltretthet. Du kan alltid føle deg komfortabel og trygg når du trener i en tights fra 2XU. Tekstilet som tightsene er laget av er nemlig antibakterielt behandlet for å minimere svettelukt. I tillegg har tightsene unike temperaturregulerende egenskaper som fungerer under alle forhold. Videre bør det nevnes at sportstøyet har solbeskyttelse UPF50+. Foruten at kompresjonstightsene gir en raskere restitusjon, reduserer de også risikoen for blodpropp og hovne ben. Dette er fordi kompresjonen øker blodsirkulasjonen i bena.

Sjekk ut

2XU - kompresjonsplagg for maksimal ytelse og restitusjon

Ønsker du å få max ut av treningen din, eller er du på jakt etter et par treningstights med suveren passform? Da bør du sjekke ut kolleksjonen til 2XU. Det australske merket har spesialisert seg på treningstøy som skal bidra til å øke treningsprestasjonen og få kroppen til å komme raskere tilbake etter en treningsøkt. Kompresjonsplaggene holder musklene stramt på plass og øker blodgjennomstrømningen, noe som kan føre til bedre ytelse og raskere restitusjon.

Navnet 2XU står for "Two Times You", og henviser til en fordobling av det menneskelige potensialet i idrettssammenheng. Kompresjonsplaggene er laget så stramme at de trykker på muskelgrupper og får gjennomstrømningen til å gå raskere. Dette gjør at du kan orke mer på trening, at du får mindre slitasje i musklene og reduserer stølhet dagene etter trening. Merket ble grunnlagt av de tidligere triatletene Aidan Clarke, Jamie Hunt og Clyde Davenport. Snart spredte ryktet seg om de høyteknologiske idrettsklærne, ikke minst etter at flere verdensstjerner som triatleten Emma Snowsill benyttet merket. Nå har 2XU offisielle samarbeid med store idrettsforbund både i Australia og USA.

Australske 2XU benytter innovativ teknologi i fremstillingen av sitt treningstøy som passer ypperlig til idrettsgrener som for eksempel sykling, løping, fitness og studiotrening. Merket bruker mye ressurser i å følge forskning om både materialer og menneskekroppen, slik at man kan optimalisere og jobbe med kroppen i stedet for å begrense den. 2XU kolleksjonene har kompresjonsplagg både for damer og herrer, som armvarmere, sleeves, tights, jakker, shorts og trøyer. Enten du mosjonerer, trener på toppnivå eller er mest opptatt av at treningstøyet skal sitte som et skudd - så har 2XU treningstøy for deg. Flott passform og lekker design gjør at du samtidig kan føle deg vel. I nettbutikken finner du et godt utvalg av treningstøy for både ham og henne. Klikk deg inn og velg ut dine favoritter.